Wat kost een nieuwe keuken?

Wat kost een nieuwe keuken?

Prangend

Een van de meest prangende vragen die u waarschijnlijk hebt: wat kost een nieuwe keuken? Logisch. U gaat een investering doen, die u misschien maar 1 of 2 keer in uw leven doet. "Schrik ik niet van de prijs?"

Niet eenvoudig

Het antwoord op deze vraag is niet eenvoudig, een concrete prijs is niet te noemen. Waarom niet? De uiteindelijke prijs wordt bepaald door een aantal factoren, waaronder uw persoonlijke keuzes.

U verwacht het misschien niet

maar mijn prijs blijkt meer dan eens

lager dan die van anderen.

U zult dan ook merken dat u

níet hoeft te schrikken

van de prijs van uw nieuwe keuken.

Rob, hoe weet ik nu

of mijn keuzes bij mijn budget passen? Daar heeft u míj dan weer voor: uit ervaring weet ik dat mijn advies zodanig is dat ú tot de juiste keuzes kunt komen, knopen kunt doorhakken, die bij uw smaak, de routing thuis én binnen uw budget passen.

 

En nogmaals: geen zorgen: advies bij u thuis kost u niets, verplicht u tot niets en u zit nergens aan vast. Ook niet nádat ik het ontwerp met kostenbegroting heb gemaakt.

Het is handig

als u vooraf

voor u zelf

uw budget vaststelt

(zonder dat u míj dat vertelt natuurlijk).

 

Tijdens het gesprek bij u thuis maakt u mij uw wensen kenbaar. Ik kan u dan aan het eind van het gesprek aangeven met welk budget u ongeveer rekening moet houden. U weet dan gelijk of dit past bij het bedrag dat u in gedachten heeft.

Gaat u nieuw bouwen of verbouwen?

Dan zijn uw bouwtekeningen

het uitgangspunt.

Maar goed.

U wilt toch een indicatie.

De prijzen van keukens die ik tot dusver heb gemaakt, beginnen bij pakweg € 4.000,--. Wat ik u mee wil geven: als u uw keuzes afstemt op uw budget, dan zult u merken dat u niet hoeft te schrikken van de prijs.

De megakorting

“40% korting, gratis montage, gratis apparatuur”. U ziet of hoort ze nagenoeg dagelijks, de lokkers om u de showroom in te krijgen. Ze lijken steeds gekker te worden.

 

"Alleen vandaag" 

Erg om te vermelden dat ik van klanten ervaar dat ze zich toch hebben laten verleiden. Om er daarna alleen nog met een fikse boete van af te komen: de lokkers die doorgaans “alléén vandaag” gelden.

Om maar een keuken te kunnen verkopen, lijken er nog als eens (psychologische) technieken gebruikt te worden. Cialdini (2009) beschrijft ze in zijn boek "Influence": eerst een te hoge prijs noemen, vervolgens hoge korting geven en emotionele uitputting teweeg brengen door urenlang over de prijs te onderhandelen.

De bedoeling? U het idée geven dat u de scherpst mogelijke prijs krijgt en u "ja" zegt vóórdat u de showroom verlaat. Na uren onderhandelen, wilt u er immers van af en tekent u dus maar, ook al stribbelt uw onderbuik tegen (en bent u eigenlijk niet overtuigd van uw keuze).

Waarom dat zo gaat? Op die manier bent u niet in de gelegenheid het aanbod te laten bezinken of te vergelijken. Had u die mogelijkheid wel gekregen, dan had u al snel gemerkt dat u helemaal geen extra korting of iets gratis heeft gekregen.


U moet het natuurlijk zelf weten

maar bezint eer ge begint. Wees voorzichtig met deze lokkertjes (u bent nu gewaarschuwd), waarvan u de dag erna buikpijn heeft en er niet meer, of alleen tegen betaling van fikse boete, vanaf kunt.

Een keuken koop je niet even snel tussendoor: slaap op z'n minst een nacht over een aanbod en kijk of u er dan nog een goed gevoel bij hebt. Beter nog: vergelijk en kies voor dat aanbod waar u het béste gevoel bij heeft. Voorkom dat u slapeloze nachten aan uw nieuwe keuken overhoudt.

Literatuur:

Caldini, R.B. (2009). Influence. New York: HarperCollins Publishers Inc

Wilt u ook een keer

vrijblijvend bij u thuis sparren

over uw nieuwe keuken en

inzicht krijgen in wat voor u de beste indeling is?

keukenadvies bij u thuis

gratis en vrijblijvend

  1. het kost u niets;
  2. verplicht u tot niets (u zit nergens aan vast);
  3. u weet wat de mogelijkheden bij u thuis zijn;
  4. u krijgt altijd een goede prijs.

Ja?

Bel of mail me dan, ik help u graag verder:

06 - 22 03 63 76

info@emontskeukens.nl

"Prijzen en levering boven verwachting goed." - Fam. Verhoeff - Eygelshoven

Uit onze klantverhalen.

 

 

Lees verhalen.

Ervaringen van anderen voor wie

mijn team en ik gewerkt hebben.

Contact.

Wilt u ook een keer vrijblijvend bij u thuis sparren over uw nieuwe keuken? Of wilt u gewoon vrijblijvend aanvullende informatie, heeft u vragen of wilt u advies? Neem dan gerust contact met me op, ik help u graag verder:

Telefoon: 06 - 22 03 63 76

E-mail: info@emontskeukens.nl

U mag mij ook 's avonds voor 20u of op zaterdag bellen.

Levering in heel Nederland. Ook in België en Duitsland.


Is deze website nuttig voor iemand die u kent? Stuur deze dan door; in de rechterkant van het scherm vindt u allerlei ikonen van "social media" sites waarmee mijn website kunt doorsturen.