Rob Emonts

Rob Emonts

"Je bent kundig en maakt waar wat je belooft.

Je hebt verfrissende ideeën en we hadden meteen een klik met je."

Mevrouw N. Pinna - Landgraaf

Uit onze klantverhalen.

"De kracht zit in de samenwerking van je gehele team. Jij als persoon Rob,

met je kennis en kunde op nummer 1. Het nauwgezet nakomen van alle afspraken - TOP."

 Mevrouw M. Knops - Bocholtz

Uit onze klantverhalen.

Uw nieuwe keuken tot een leefruimte maken waarin u 's morgens dat eerste kopje koffie zet, op een zo praktisch mogelijke manier die heerlijke maaltijd bereidt of waar juist plek gecreëerd is om gezellig met uw gezin of vrienden te kunnen eten.

Kortom, een keuken afgestemd op uw wensen, waarin u zich helemaal thuis voelt.

Passend binnen uw budget.

Daar sta ik samen met mijn team, een netwerk van ervaren specialisten, voor. We hebben alle daarvoor benodigde kennis en kunde in huis.

Waarom zou u voor mij kiezen?

Ik denk met u mee. Komt u er niet uit? Zijn uw ideeën (technisch) uitvoerbaar? Ziet u geen dingen over het hoofd? Ik help u door u te ondersteunen met technische en praktische kennis. Aan elke keuken besteed ik zorg en aandacht, zodat uw keuken dat wordt wat u voor ogen hebt, of ... wellicht nog mooier.

 

Misschien vanwege mijn bevlogenheid: altijd voor het perfecte eindresultaat willen gaan. Daar geniet ik net zo van als u. Een zo praktisch mogelijk ingerichte nieuwe keuken. Zo mooi mogelijk. En zo betaalbaar mogelijk. Misschien wel omdat mijn prijs meer dan eens lager ligt dan die van anderen.

 

Of omdat uw voorkeur uitgaat naar een kleine keukenzaak, met korte communicatielijnen, waarbij u slechts met één aanspreekpunt te maken heeft. Omdat we binnen een zo kort mogelijke tijdspanne het project bij u uitvoeren, zodat u niet langer in de rommel zit dan noodzakelijk. Of omdat we de nodige flexibilteit kunnen inbouwen als bijvoorbeeld het stukwerk langer droogt dan verwacht. Omdat we het gewoon oplossen mocht er onverhoopt toch iets mis gaan. Of omdat we, tijdens het werk onze rommel gewoon opruimen. En respect hebben voor het werk van anderen.

 

Oordeel vooral zelf. Door foto's van mijn werk te bekijken. Te lezen wat anderen voor wie ik gewerkt heb over mij zeggen.

Wilt u meer weten?

  1. Ik ben altijd dol geweest op tekenen/ontwerpen en op techniek. Het volgen van een technische opleiding lag dan ook voor de hand. Daarna, ruim 25 jaar geleden, kwam ik vrij snel in de keukenbranche terecht. Het keukenvak werd mijn pássie. Ik deed ervaring op bij verschillende keukenzaken in de regio Limburg. Aanvankelijk als adviseur, later in leidinggevende functies. Ik leerde alle ins en outs: hoe een ruimte inspiratie biedt, hoe u van input te voorzien, hoe mijn creativiteit en mijn technische kennis voor u in te zetten.
     
  2. In 2009 heb ik Emonts Keukens BV opgericht. Met name omdat ik zelf elk project van begin tot eind wil begeleiden. Ik had inmiddels ervaren dat wanneer ik zelf de begeleiding van A tot Z verzorg, dit het beste resultaat oplevert. Over "hoe minder schijven" een project loopt, des te kleiner de kans op fouten of onduidelijkheden.
     
  3. Ook maatschappelijke betrokkenheid vind ik belangrijk. Vandaar dat ik regionale verenigingen en intiatieven sponsor. Zo sponsor ik bijvoorbeeld voetbaljeugd in Ubach over Worms middels shirtsponsor en reclamebord, maar bijvoorbeeld ook het dameselftal van Voerendaal. Ook draag ik jaarlijks mijn steentje bij aan de sponsoring van Global Xplore van de middelbare schooljeugd, waardoor ik het mede mogelijk maak dat zij kennis van andere culturen elders in de wereld kunnen opdoen. Natuurlijk vergeet ik ook plaatselijke verenigingen zoals schutterij e.d. niet.
     

 

Contact.

Wilt u ook een keer vrijblijvend bij u thuis sparren over uw nieuwe keuken? Of wilt u gewoon vrijblijvend aanvullende informatie, heeft u vragen of wilt u advies? Neem dan gerust contact met me op, ik help u graag verder:

Telefoon: 06 - 22 03 63 76

E-mail: info@emontskeukens.nl

U mag mij ook 's avonds voor 20u of op zaterdag bellen.

Levering in heel Nederland. Ook in België en Duitsland.


Is deze website nuttig voor iemand die u kent? Stuur deze dan door; in de rechterkant van het scherm vindt u allerlei ikonen van "social media" sites waarmee mijn website kunt doorsturen.