Ervaringen van klanten

Nieuwe keuken: aan huis en méér

Klantervaringen

Verhalen van klanten voor wie ik gewerkt heb. De tekst is door de mensen zelf geschreven. Wilt u deze verifiëren, dat kan! Ik breng u graag met de mensen in contact. Vraag er gerust naar.

"Een zeer professioneel team dat adequaat te werk gaat. Klantgerichtheid en "doen waar je voor staat" is aan dit bedrijf wel besteed. Met volle tevredenheid een pracht eindproduct geleverd. Wij kunnen dit bedrijf iedereen aanraden....dan weet je dat het goed komt!!!!"

Fam. Leeder - Landgraaf

"De kracht zit in de samenwerking van je gehele team. Jij als persoon Rob, met je kennis en kunde op nummer 1. Het nauwgezet nakomen van alle afspraken - TOP. Het kwalitatief goed en mooie product. Nogmaals onze complimenten. Aanbeveling bij anderen - 100% zeker weten. Blijf de werkwijze zo leveren, verander niks aan dit concept."

Mevrouw M. Knops - Bocholtz

"Vanaf het eerste contact tot en met de nazorg is de samenwerking meer dan uitstekend geweest met Rob en zijn team. Zowel in de advisering, maar ook tijdens de installatie, de oplevering en het verhelpen van een klein "pijntje" achteraf is Rob en zijn team uitermate goed, secuur en correct. Geen mitsen en maren maar gewoon helpen en verhelpen. Nooit het gevoel gehad dat ik als vervelend werd ervaren bij een onvolkomenheid. Rob en zijn team streven naar perfectie en doen geen concessies aan de kwaliteit die ze willen leveren. Zelfs, of misschien juist niet als het wat minder gaat met de economie! Sterke punt is de persoonlijke benadering, de bezoeken thuis waar het moet gebeuren en het geduld opbrengen wat de klant vraagt. Vakmanschap ten voeten uit. Dat geldt ook voor degene die namens Rob de keuken plaatst. Chapeau!!! Ik zou Emonts Keukens anderen aanbevelen, sterker nog, dat is reeds meerdere malen gebeurd!"

Freed en Marita Janssen - Landgraaf

"Bij het samenstellen van de keuken bleek niets onmogelijk en er werd actief meegedacht. Door het aanbieden van meerdere keukenmerken is de keuze in materialen en uitvoeringen groot en kun je de keuken binnen budget naar je wens maken. Ook over het plaatsen van de keuken zijn wij zeer tevreden. Wij kunnen Emonts Keukens dan ook ten zeerste aanbevelen. Met name de persoonlijke touch sprak ons erg aan!"

Paul en Gonnie Reinartz-Eijkemans - Sevenum

"Goede begeleiding, planning en ideeën. Prijzen en levering boven verwachting goed. Zeer amicaal en meedenkend persoon. Kortom een 10!"

Fam. Verhoeff - Eygelshoven

"Onze samenwerking met Emonts keukens wordt door ons als zeer positief en prettig ervaren. Van belang vinden wij dat Emonts Keukens actief te werk gaat in haar advisering. Het gaat er niet om, om snel een standaardkeuken te verkopen, maar om de klant 100% tevreden te stellen en goed naar de klant te luisteren. De wensen van de klant komen bij Emonts Keukens zéker tot haar recht. Ook na de plaatsing kun je altijd een beroep doen op Emonts Keukens. Kortom: een goede advisering, een prachtige keuken en een uitstekende service."

Fam. R. Crombaghs - Heerlen

"Samenwerking was top. Vooral 1 aanspreekpunt is heel fijn."

Fam. Eleveld - Landgraaf

"Suuuper!!! Zowel de samenwerking met jou als ook met de monteur. Juist de manier van luisteren van jou en je open manier van meedenken hebben ons de beslissing laten nemen om juist met JOU met DIT keukenproject in zee te gaan. Je was altijd geduldig, vriendelijk, spontaan en open voor elk nieuw idee – ook als deze niet gelijk in een “keukenkastje” paste. Ook de afstand was geen probleem. Je kwam altijd opdagen als begeleiding nodig was! Hartelijk dank! Dus – je hoort het wel: wij zouden je zeker bij anderen aanbevelen en hebben dit ook al gedaan."

Een familie uit Roetgen (D)

Wilt u ook een keer
bij u thuis sparren over uw nieuwe keuken

en inzicht krijgen in wat voor u de beste invulling is,

praktisch, handig en mooi?

gratis en vrijblijvend

  1. het kost u niets;
  2. verplicht u tot niets (u zit nergens aan vast);
  3. u weet wat de mogelijkheden bij u thuis zijn;
  4. en krijgt altijd een goede prijs.

Ja?
Bel of mail me dan, ik help u graag verder:

06 - 22 03 63 76

info@emontskeukens.nl

Contact.

Wilt u ook een keer vrijblijvend bij u thuis sparren over uw nieuwe keuken? Of wilt u gewoon vrijblijvend aanvullende informatie, heeft u vragen of wilt u advies? Neem dan gerust contact met me op, ik help u graag verder:

Telefoon: 06 - 22 03 63 76

E-mail: info@emontskeukens.nl

U mag mij ook 's avonds voor 20u of op zaterdag bellen.

Levering in heel Nederland. Ook in België en Duitsland.


Is deze website nuttig voor iemand die u kent? Stuur deze dan door; in de rechterkant van het scherm vindt u allerlei ikonen van "social media" sites waarmee mijn website kunt doorsturen.