Inbouwapparatuur keuken – Siemens AEG Novy Zanussi Miele

Inbouwapparatuur keuken - Siemens AEG Novy Zanussi Miele

Vaatwasser stuk of inbouwapparaat toe aan vervanging?

Kookplaat - oven - (combi) magnetron - afzuigkap - koelkast - diepvries - stoomoven

Wilt u deze vervangen? Een extra apparaat aanschaffen? Of álleen advies?

Neemt u dan gerust contact met me op!

Ik help u graag verder. Ik kom de situatie bij u thuis bekijken en help u om de juiste keuze te maken.

Vrijblijvend en zonder enige verplichting.

Inbouwen en gebruiksklaar aansluiten

Als u tot aanschaf van de betreffende apparatuur aangaat, dan kunt u ervoor kiezen de apparatuur alleen te laten leveren of ook te laten inbouwen en gebruiksklaar te maken. De oude apparaten worden dan ook door ons afgevoerd. Uiteraard mag u inbouw, aansluiting en afvoer ook zelf verzorgen.

Merken

Emonts Keukens is dealer van de meeste gerenommeerde merken apparatuur, speciaal van Siemens inbouwapparatuur. Ook van de spéciale serie van Siemens, de Siemens Studio Line inbouwapparatuur met zijn éxtra praktische handigheidjes.

Wanneer u een volledige nieuwe keuken aanschaft dan heeft u de keuze uit de hiernaast genoemde merken voor wat betreft de inbouwapparatuur. U kunt núttig advies verwachten bij het maken van uw keuzes.

De merken voor inbouwapperatuur waarmee wij werken zijn: Miele, AEG Electrolux, Zanussi, Siemens, Doeco, Itho daalderop.

Contact.

Wilt u ook een keer vrijblijvend bij u thuis sparren over uw nieuwe keuken? Of wilt u gewoon vrijblijvend aanvullende informatie, heeft u vragen of wilt u advies? Neem dan gerust contact met me op, ik help u graag verder:

Telefoon: 06 - 22 03 63 76

E-mail: info@emontskeukens.nl

U mag mij ook 's avonds voor 20u of op zaterdag bellen.

Levering in heel Nederland. Ook in België en Duitsland.


Is deze website nuttig voor iemand die u kent? Stuur deze dan door; in de rechterkant van het scherm vindt u allerlei ikonen van "social media" sites waarmee mijn website kunt doorsturen.