Keukenacties – nieuws media

Keukenacties - nieuws media

Januari 2019

Emonts Keukens is sinds kort dealer van Bora afzuigsystemen. Verschillende soorten kookplaten met afzuigsysteem kunnen bekenen worden in de showruimte. Overweegt u een dergelijk afzuigsysteem, laat u dan goed informeren over het speciale luchtafvoerkanaal dat hiervoor nodig is. U kunt hierover altijd (vrijblijvend) contact met mij opnemen.

Wilt u de zuigkracht van het Bora afzuigsysteem zien? Kijk dan op mijn facebookpagina https://www.facebook.com/Emonts.Keukens.Landgraaf/, daar staat een kort filmpje (november 2019) dat ik zelf opnam toen ik het systeem zelf intensief gebruikte tijdens een training bij Bora.

Oktober 2017

Een stukje maatschappelijke betrokkenheid vind ik belangrijk. Vandaar dat ik verschillende regionale verenigingen en intiatieven sponsor. Zo sponsor ik bijvoorbeeld het dames 1 elftal van VV Voerendaal als shirtsponsor (als geboren en getogen Voerendaler). Een succesvol seizoen gewenst!

September 2015

Contract getekend voor hoofdsponsoring van het damesteam van RKVV Voerendaal. Dames, veel succes!

Links: Jo Consten - voorzitter RKVV Voerendaal - rechts: Rob Emonts - Emonts Keukens Landgraaf

Juni 2014

Artikel in de juni-editie van "Tijd voor Waubach", magazine van de Winkeliersvereniging Waubach.

November 2014

Te zien op YouTube, maar deze maanden ook te horen op "Radio Parkstad", de promotietune van Emonts Keukens - Landgraaf. Klik op de afbeelding om te bekijken en te beluisteren (20 sec.):

April 2012

Nieuw in het assortiment: Schuifdeurkasten/kastwanden op maat

Met enige regelmaat krijg ik de vraag voor levering en montage van schuifdeurkasten/kastwanden op maat.  Vandaar de opname van “(schuif) wandkasten op maat” in het assortiment van Emonts Keukens.

Zie voor meer informatie en mogelijkheden van deze kwaliteitskasten het tabblad “Schuifdeurkasten op maat” of neem contact met me op. De contactgegevens staan boven aan deze pagina.

Artikel Welter Koerier 06-05-2010

Artikel Weekend Gezet 16 oktober 2009

December 2009

Emonts Keukens BV - Landgraaf geeft Siemens koffieautomaat weg

Prijsvraag Weekend Gezet

Monique Verharen uit Heerlen deed mee aan de prijsvraag van de Weekend Gezet en won daarmee een Siemens koffieautomaat, gesponsord door Emonts Keukens BV te Landgraaf. Rob Emonts reikte de prijs uit aan de winnares.

Kerstvakantie 2019

Vanwege kerstvakantie is Emonts Keukens t/m vrijdag 3 januari 2020 gesloten. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor een nieuwe keuken, stuur dan alvast een mail naar info@emontskeukens.nl. Vanaf maandag 6 januari 2020 neem ik dan contact met u op. Alvast hele fijne feestdagen en alle goeds voor 2020 gewenst!

Oktober 2018

Sinds oktober 2018 sponsor ik ook een aantal meisjes-elftallen van UoW '02. Mijn eigen dochter voetbalt er. Als trotse vader ben ik regelmatig langs de lijn te vinden om de dames aan te moedigen!

Januari 2016

Een deel van het peloton van Emonts Keukens tijdens een spinning marathon in de sporthal te Nuth.

November 2014

Te zien op YouTube, maar deze maanden ook te horen op "Radio Parkstad", de promotietune van Emonts Keukens - Landgraaf. Klik op de afbeelding om te bekijken en te beluisteren (20 sec.):

Oktober 2014

Tijd om het peloton van Emonts Keukens voor te stellen dat sinds de zomer van 2014 actief op weg is!

Mei 2014

Ondernemer van de dag op Wijlimburg!

Op 26-05-2014 ben ik verkozen tot "ondernemer van de dag" op Wijlimburg.nl. U kunt het interview hier lezen: Rob Emonts ("deze kans moet ik grijpen",  Emonts Keukens, Landgraaf)

December 2011

Studio Line inbouwapparatuur van Siemens verkrijgbaar bij Emonts Keukens BV – Landgraaf

“Studio Line” is een speciale serie inbouwapparatuur van Siemens. De Studio Line ovens bijvoorbeeld hebben uittrekbare telescooprails zodat bakblikken en roosters geheel uit de oven getrokken kunnen worden (extra veilig). Zo hebben ook de koelkasten, kookplaten, vaatwassers en afzuigkappen van Studio Line hun handigheidjes.

Deze Studio Line inbouwapparatuur is slechts bij een select aantal dealers verkrijgbaar. Deze dealers voldoen aan strenge criteria en zijn door Siemens geselecteerd omdat zij méér bieden: méér kwaliteit, méér functionaliteit en méér service. De standaard van de Studio Line dealers is uitermate hoog op het gebied van service, vormgeving en technische uitrusting. De Studio Line dealers, waaronder Emonts Keukens BV – Landgraaf, zijn te herkennen aan het officiële Studio Line certificaat.

Wilt u meer informatie over Studio Line inbouwapparatuur, neem dan contact op met Emonts Keukens. De contactgegevens staan boven aan deze pagina.

Maart 2010

Emonts Keukens organiseerde onlangs een workshop “Koken met de stoomoven.”

Doel van de workshop was om klanten met interesse in de stoomoven zelf het koken met de stoomoven te laten beleven. Het werd een leerzame, gezellige en smakelijke middag. De workshop bleek van dusdanige toegevoegde waarde voor de enthousiaste deelnemers dat Emonts Keukens deze vaker gaat organiseren. Het succes was mede te danken aan Heleen Lucassen van het Kookpodium te Beek die op inspirerende wijze de workshop vormgegeven heeft in haar kookstudio.

Artikel Landgraaf Koerier 7 juli 2009

Contact.

Wilt u ook een keer vrijblijvend bij u thuis sparren over uw nieuwe keuken? Of wilt u gewoon vrijblijvend aanvullende informatie, heeft u vragen of wilt u advies? Neem dan gerust contact met me op, ik help u graag verder:

Telefoon: 06 - 22 03 63 76

E-mail: info@emontskeukens.nl

U mag mij ook 's avonds voor 20u of op zaterdag bellen.

Levering in heel Nederland. Ook in België en Duitsland.


Is deze website nuttig voor iemand die u kent? Stuur deze dan door; in de rechterkant van het scherm vindt u allerlei ikonen van "social media" sites waarmee mijn website kunt doorsturen.